Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Obnova a nové využití zámku v Moravském Krumlově
Nováková, Adela ; ČKA, Petr Keith, autorizovaný architekt (oponent) ; Vojtová, Lea (vedoucí práce)
Předmětem diplomové práce je architektonická studie nového využití zámku Moravský Krumlov. Objekt zámku bude nově sloužit jako hotel, bude zde umístěn kongresový a koncertní sál, kavárna, restaurace, administrativní zázemí, 2 prostory k pronájmu, v suterénu bude vinárna, stávající prostory galerie budou zachovány pro účely prezentace uměleckých děl a výtvarná sympozia. Objekt bývalých koníren bude využit pro fitness studio, tělocvičny, bowlingovou hernu, jako místo pro relaxaci a sportovní vyžití. Pod hlavním nádvořím, v prostoru mezi zámkem a konírnami, bude umístěno 2-poschoďové podzemní parkoviště přístupné rampou z ulice Zámecká. Nový záměr ctí, respektuje a snaží se co nejlépe využít původní, historické, architektonicko-technické zákonitosti zámku a zasahuje do nich jen minimálně.
Obnova a nové využití zámku v Moravském Krumlově
Nováková, Adela ; ČKA, Petr Keith, autorizovaný architekt (oponent) ; Vojtová, Lea (vedoucí práce)
Předmětem diplomové práce je architektonická studie nového využití zámku Moravský Krumlov. Objekt zámku bude nově sloužit jako hotel, bude zde umístěn kongresový a koncertní sál, kavárna, restaurace, administrativní zázemí, 2 prostory k pronájmu, v suterénu bude vinárna, stávající prostory galerie budou zachovány pro účely prezentace uměleckých děl a výtvarná sympozia. Objekt bývalých koníren bude využit pro fitness studio, tělocvičny, bowlingovou hernu, jako místo pro relaxaci a sportovní vyžití. Pod hlavním nádvořím, v prostoru mezi zámkem a konírnami, bude umístěno 2-poschoďové podzemní parkoviště přístupné rampou z ulice Zámecká. Nový záměr ctí, respektuje a snaží se co nejlépe využít původní, historické, architektonicko-technické zákonitosti zámku a zasahuje do nich jen minimálně.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.